Pranga me pellush te zeza

2,000 LEK

Këto pranga janë të buta kadifeje në sajë të mbulesës së tyre prej pelushi dhe për këtë arsye janë perfekte për fillestarët dhe ata kureshtarë për skllavërinë dhe SM. Shiriti i sigurisë mundëson hapjen e prangave edhe nëse çelësi nuk mund të gjendet. Mbulesa e butë prej pelushi e bën atë veçanërisht të rehatshme për tu veshur dhe mund të hiqet për pastrim të lehtë. Përfshirë 2 çelësa.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05439000000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Këto pranga janë të buta kadifeje në sajë të mbulesës së tyre prej pelushi dhe për këtë arsye janë perfekte për fillestarët dhe ata kureshtarë për skllavërinë dhe SM. Shiriti i sigurisë mundëson hapjen e prangave edhe nëse çelësi nuk mund të gjendet. Mbulesa e butë prej pelushi e bën atë veçanërisht të rehatshme për tu veshur dhe mund të hiqet për pastrim të lehtë. Përfshirë 2 çelësa.

Pranga me pellush te zeza

2,000 LEK

Out of stock