Plug anal silikoni

1,700 LEK

Perspektiva të shkëlqyera për pjesën e poshtme! Plugu anal i theksuar me një perlë në formë zemre në tapë. Me madhësinë e vogël dhe peshën e ulët, ky plug është perfekt për fillestarët.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05375940000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Perspektiva të shkëlqyera për pjesën e poshtme! Plugu anal i theksuar me një perlë në formë zemre në tapë. Me madhësinë e vogël dhe peshën e ulët, ky plug është perfekt për fillestarët. Maja konike gjithashtu e bën më të lehtë futjen. Gur i çmuar me gaz e bën pjesën e poshtme të një sy-tërheqëse jashtëzakonisht joshëse.

Plug anal silikoni

1,700 LEK

Out of stock