Kapese thithash me vibrim

Kapese thithash me vibrim

2,890 LEK

Kapeset mund të shijojë stimulimin e ndjeshmërisë, pa duar me këto Lassos të Thithave! Këto kapese elegante të thithave stimulojnë thithkat me dridhje të nxehta me shtypjen e një butoni. Motori i qetë i dridhjes është shumë i fuqishëm dhe silikoni i butë mbështjell thithkat në një mënyrë të mrekullueshme.

Availability: ● Në gjendje SKU: 05410870000 Kategori: , ,

Përshkrim

Kapeset mund të shijojë stimulimin e ndjeshmërisë, pa duar me këto Lassos të Thithave! Këto kapese elegante të thithave stimulojnë thithkat me dridhje të nxehta me shtypjen e një butoni. Motori i qetë i dridhjes është shumë i fuqishëm dhe silikoni i butë mbështjell thithkat në një mënyrë të mrekullueshme.

You've just added this product to the cart: