Pranga kycesh BLAZE

2,700 LEK

Një palë pranga me stil kyçin e këmbës të bëra nga materiali leatherlook me një dizajn të stampuar të zezë dhe vjollcë të stampuar dhe me shkëlqim. Ata kanë të gjithë pajisjet e zeza pa nikel dhe janë të veshur me një material neopreni të butë por të qëndrueshëm për lojë seksi dhe të rehatshme. Prangat e kyçit të këmbës janë plotësisht të rregullueshme me kopset e thjeshta të stilit të rripit. Një zinxhir i gjatë 12 cm i mban prangat së bashku. Zinxhiri është i ndashëm në njërën anë me një grep musketon. Shtë e mundur të lidhni më shumë zinxhirë ose grepa litari, ose pesha shtesë. Pranga me stil Plotësisht i rregullueshëm përmes shtrëngimit të thjeshtë të stilit të rripit Mbajtur së bashku nga një zinxhir i zi në të cilin lehtë mund të lidhni litar, grepa ose pesha Këto pranga të qëndrueshme përmbajnë të gjithë pajisjet e zeza pa nikel dhe janë të veshura me një material neopreni të butë por të qëndrueshëm për lojë seksi dhe të rehatshme
Availability: Në gjëndje SKU: 21270 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një palë pranga me stil kyçin e këmbës të bëra nga materiali leatherlook me një dizajn të stampuar të zezë dhe vjollcë të stampuar dhe me shkëlqim. Ata kanë të gjithë pajisjet e zeza pa nikel dhe janë të veshur me një material neopreni të butë por të qëndrueshëm për lojë seksi dhe të rehatshme. Prangat e kyçit të këmbës janë plotësisht të rregullueshme me kopset e thjeshta të stilit të rripit. Një zinxhir i gjatë 12 cm i mban prangat së bashku. Zinxhiri është i ndashëm në njërën anë me një grep musketon. Shtë e mundur të lidhni më shumë zinxhirë ose grepa litari, ose pesha shtesë. Pranga me stil Plotësisht i rregullueshëm përmes shtrëngimit të thjeshtë të stilit të rripit Mbajtur së bashku nga një zinxhir i zi në të cilin lehtë mund të lidhni litar, grepa ose pesha Këto pranga të qëndrueshme përmbajnë të gjithë pajisjet e zeza pa nikel dhe janë të veshura me një material neopreni të butë por të qëndrueshëm për lojë seksi dhe të rehatshme