Pranga duar/kembe Fifty Shades of Grey

11,600 LEK

Dizajn elegant për palëvizshmëri të këndshme!
Shiriti përhapës me mbajtëse të lëvizshme Sweet Anticipation Spreader Shirit me pranga nga Fifty Shades of Grey bën të mundur lidhjen e duarve dhe këmbëve në një mënyrë shumë të këndshme.

Availability: Në gjendje SKU: 05398050000 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dizajn elegant për palëvizshmëri të këndshme!
Shiriti përhapës me mbajtëse të lëvizshme Sweet Anticipation Spreader Shirit me pranga nga Fifty Shades of Grey bën të mundur lidhjen e duarve dhe këmbëve në një mënyrë shumë të këndshme. Shiriti i fortë është i mbuluar me pëlhurë të butë që është në një dizajn trëndafili dhe ka një unazë D në të dy skajet. Prangat dhe prangat e kyçit të këmbës mund të ngjiten në unaza sepse kanë grepa të këputur. Mbajtësit janë të mbushur me mbushje të butë dhe mund të vishen në të dyja mënyrat: njëra anë është në një pamje lëkure të zezë dhe ana tjetër është në një dizajn trëndafili saten të zi/kuq. Të gjitha kufizimet mund të rregullohen me fiksuesit e kopsave.

Përfshihet një çantë magazinimi.

Çdo manshetë kyçin e këmbës 5,3 cm e gjerë, 33 cm e gjatë;
shufra 44,5 cm e gjatë, Ø 1,8 cm.
PU, poliamide, ABS.

 

  • Shirit përhapës në një dizajn trëndafili
  • Prangat e dorës/kyçit mund të hiqen
  • Mbajtësit mund të vishen në të dyja mënyrat
  • Njëra anë është në një pamje lëkure të zezë
  • Ana tjetër është në një dizajn trëndafili saten
  • Mbushje e butë, e rregullueshme
  • Çanta e ruajtjes e përfshirë

Pranga duar/kembe Fifty Shades of Grey

11,600 LEK

In stock