Kapes thithash Blaze Deluxe

2,300 LEK

Komplet kapëse thithash metalike të zeza, me zinxhir metalik 32 cm të gjatë. Kapëset kanë mbulesa PVC për të mbrojtur lëkurën. Presioni mund të rregullohet me vida, për kontrollin përfundimtar të shtrydhjes.

Availability: Në gjendje SKU: 21643 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Komplet kapëse thithash metalike të zeza, me zinxhir metalik 32 cm të gjatë. Kapëset kanë mbulesa PVC për të mbrojtur lëkurën. Presioni mund të rregullohet me vida, për kontrollin përfundimtar të shtrydhjes.

Kapëse dhe zinxhirë metalikë
Gjatësia e zinxhirit 32 cm
Mbulesa PVC
Rregullimi i presionit me vida

Kapes thithash Blaze Deluxe

2,300 LEK

In stock