Fetish Duar/Kembe

6,200 LEK

Prangat dhe mbajtëset e kofshëve nga Bad Kitty të bëra prej lëkure imituese të kuqe të bukur me detaje metalike ngjyrë ari. Rripat pak të mbushur dhe të rregullueshëm për kofshët dhe kyçet e dorës mund të bashkohen me rripa të lëvizshëm me grepa të mbërthyer

Availability: Në gjendje SKU: 24932413001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prangat dhe mbajtëset e kofshëve nga Bad Kitty të bëra prej lëkure imituese të kuqe të bukur me detaje metalike ngjyrë ari. Rripat pak të mbushur dhe të rregullueshëm për kofshët dhe kyçet e dorës mund të bashkohen me rripa të lëvizshëm me grepa të mbërthyer.

Fetish Duar/Kembe

6,200 LEK

In stock