Kamzhik Paddle (zezë, lekure) SLUT

2,500 LEK

Kur partneri juaj ka qenë i keq, çfarë mënyrë më e mirë për ta ndëshkuar atë sesa me këtë kamxhik? Ka një mbishkrim të kuq, i cili do të lihet në lëkurën e partnerit tuaj pas një seance të shkëlqyeshme. Forma e saj praktike dhe efektive e bën atë të rehatshëm për tu mbajtur dhe të lehtë për t’u përdorur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: ET232BLK Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kur partneri juaj ka qenë i keq, çfarë mënyrë më e mirë për ta ndëshkuar atë sesa me këtë kamxhik? Ka një mbishkrim të kuq, i cili do të lihet në lëkurën e partnerit tuaj pas një seance të shkëlqyeshme. Forma e saj praktike dhe efektive e bën atë të rehatshëm për tu mbajtur dhe të lehtë për t’u përdorur.

Kamzhik Paddle (zezë, lekure) SLUT

2,500 LEK

Out of stock