Litare Japanese

3,400 LEK

Qoftë për kufizimin e lëvizjes apo artin e skllavërisë në stilin Shibari – me këtë litar të endur, fillestarët e skllavërisë dhe entuziastët me përvojë të skllavërisë mund të realizojnë ëndrrat e tyre të skllavërisë! Struktura e këndshme, e butë dhe e shkëlqyeshme e sipërfaqes siguron komoditet të përsosur dhe rezistenca e lartë ndaj lotit siguron siguri të mjaftueshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05439850000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Qoftë për kufizimin e lëvizjes apo artin e skllavërisë në stilin Shibari – me këtë litar të endur, fillestarët e skllavërisë dhe entuziastët me përvojë të skllavërisë mund të realizojnë ëndrrat e tyre të skllavërisë! Struktura e këndshme, e butë dhe e shkëlqyeshme e sipërfaqes siguron komoditet të përsosur dhe rezistenca e lartë ndaj lotit siguron siguri të mjaftueshme.

Litare Japanese

3,400 LEK

Out of stock