Bondage BK Set

4,740 LEK

Set i skllavërisë për të gjitha qëllimet! Frenim i qafës (gjerësia 10 cm) e lidhur me prangat e kyçit të këmbës përmes dy shiritave (gjatësia 155 cm secila). Të gjitha prangat janë të mbushura dhe të pajisura me fasteners velcro (të rregullueshëm në gjatësi). Black. Materiali: polipropileni, metali (kromuar).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05072960000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Set i skllavërisë për të gjitha qëllimet! Frenim i qafës (gjerësia 10 cm) e lidhur me prangat e kyçit të këmbës përmes dy shiritave (gjatësia 155 cm secila). Të gjitha prangat janë të mbushura dhe të pajisura me fasteners velcro (të rregullueshëm në gjatësi). Black. Materiali: polipropileni, metali (kromuar).

Bondage BK Set

4,740 LEK

Out of stock