Pranga Beginners Fantasy

1,000 LEK

E sigurt dhe emocionuese! Këto pranga janë perfekte për fillestarët dhe ata kureshtarë për skllavërinë dhe SM. Shiriti i sigurisë mundëson hapjen e prangave edhe nëse çelësat nuk mund të gjenden. Prangat rregullohen lehtësisht për shumë madhësi.
Availability: Në gjëndje SKU: 05405520000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

E sigurt dhe emocionuese! Këto pranga janë perfekte për fillestarët dhe ata kureshtarë për skllavërinë dhe SM. Shiriti i sigurisë mundëson hapjen e prangave edhe nëse çelësat nuk mund të gjenden. Prangat rregullohen lehtësisht për shumë madhësi.

Pranga Beginners Fantasy

1,000 LEK

In stock