Plug anal Large Inflatable Menzstuff

5,500 LEK

Kjo plug inflatable ka një formë anatomike të ngushtë për futje të lehtë. Kur futet spina mund të filloni ta fryni atë me pompën e dorës së bashkangjitur. Gjeni se si spina në rritje jep kënaqësi të mahnitshme anale dhe orgazmat më të mira. Kur presioni bëhet shumë i madh, thjesht përdorni valvulën e sigurt të lirimit të presionit. Plugu e prapanicës ka një filxhan të fortë thithjeje, për ta mbajtur atë në pozicion në çdo sipërfaqe të rrafshët, të lëmuar, duke bërë të mundur duart e lira dhe lojën solo. Plugu është e papërshkueshme nga uji, e bërë nga materiali higjienik dhe pastrohet lehtë.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 20837 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo plug inflatable ka një formë anatomike të ngushtë për futje të lehtë. Kur futet spina mund të filloni ta fryni atë me pompën e dorës së bashkangjitur. Gjeni se si spina në rritje jep kënaqësi të mahnitshme anale dhe orgazmat më të mira. Kur presioni bëhet shumë i madh, thjesht përdorni valvulën e sigurt të lirimit të presionit. Plugu e prapanicës ka një filxhan të fortë thithjeje, për ta mbajtur atë në pozicion në çdo sipërfaqe të rrafshët, të lëmuar, duke bërë të mundur duart e lira dhe lojën solo. Plugu është e papërshkueshme nga uji, e bërë nga materiali higjienik dhe pastrohet lehtë.

Plug anal Large Inflatable Menzstuff

5,500 LEK

Out of stock