Vibrator Natural Thrusting

12,300 LEK

Vibratori goditës në një pamje penisi identike me natyrën me një filxhan të fortë thithjeje që ngjitet fort dhe sigurt në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe kështu gjithashtu mundëson kënaqësi pa duar. 7 mënyra dridhje dhe 5 goditje mund të kontrollohen lehtësisht veçmas me telekomandë pa tel – madje edhe nga partneri juaj. Funksioni i zgjuar i kujtesës pastaj kujton mënyrat e fundit të zgjedhura kur fiket dhe fillon t’i përdorë ato përsëri menjëherë kur ndizet përsëri. Kjo paketë fuqie goditëse dhe vibruese është bërë nga materiali i butë silikoni i butë dhe e bën lëkurën tuaj të ndihet jashtëzakonisht e këndshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05974570000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori goditës në një pamje penisi identike me natyrën me një filxhan të fortë thithjeje që ngjitet fort dhe sigurt në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe kështu gjithashtu mundëson kënaqësi pa duar. 7 mënyra dridhje dhe 5 goditje mund të kontrollohen lehtësisht veçmas me telekomandë pa tel – madje edhe nga partneri juaj. Funksioni i zgjuar i kujtesës pastaj kujton mënyrat e fundit të zgjedhura kur fiket dhe fillon t’i përdorë ato përsëri menjëherë kur ndizet përsëri. Kjo paketë fuqie goditëse dhe vibruese është bërë nga materiali i butë silikoni i butë dhe e bën lëkurën tuaj të ndihet jashtëzakonisht e këndshme.

Vibrator Natural Thrusting

12,300 LEK

Out of stock