Pompe penisi Menzstuff

2,800 LEK

Një pompë penisi ndihmon në përmirësimin e ereksionit dhe performancës. Vakumi ndihmon gjithashtu për të marrë dhe mbajtur një mbledhje në rast të mosfunksionimit të ereksionit. Pompa ka një dorezë ergonomike për ta bërë vakumin më të fortë dhe për të krijuar presionin, dhe një valvul të veçantë për lëshimin e presionit të menjëhershëm. Me një mëngë të butë hyrëse dhe masa në pjesën e jashtme të cilindrit transparent. Pompa e penisit Trigger Handle është bërë nga TPE dhe ABS.
Availability: Në gjëndje SKU: 21416 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një pompë penisi ndihmon në përmirësimin e ereksionit dhe performancës. Vakumi ndihmon gjithashtu për të marrë dhe mbajtur një mbledhje në rast të mosfunksionimit të ereksionit. Pompa ka një dorezë ergonomike për ta bërë vakumin më të fortë dhe për të krijuar presionin, dhe një valvul të veçantë për lëshimin e presionit të menjëhershëm. Me një mëngë të butë hyrëse dhe masa në pjesën e jashtme të cilindrit transparent. Pompa e penisit Trigger Handle është bërë nga TPE dhe ABS.