Gishteza

1,100 LEK

Një grup prej 2 mëngësh gishtash me një dhëmbëz dhe një sipërfaqe të brishtë, që mund të përdoret për stimulim shtesë gjatë lojës në çift ose solo. Prezervativët Extension pastrohen lehtë dhe përdoren përsëri. Këta gishta epshi me gunga dhe me brinjë PVC kanë një pamje mëndafshi dhe pastrohen lehtë. Paketuar si një grup prej dy në ngjyrat e kuqe dhe vjollcë. Përmasat: Diametri 3,0 cm. Gjatësia 8,0 cm.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 20054 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një grup prej 2 mëngësh gishtash me një dhëmbëz dhe një sipërfaqe të brishtë, që mund të përdoret për stimulim shtesë gjatë lojës në çift ose solo. Prezervativët Extension pastrohen lehtë dhe përdoren përsëri. Këta gishta epshi me gunga dhe me brinjë PVC kanë një pamje mëndafshi dhe pastrohen lehtë. Paketuar si një grup prej dy në ngjyrat e kuqe dhe vjollcë. Përmasat: Diametri 3,0 cm. Gjatësia 8,0 cm.

Gishteza

1,100 LEK

Out of stock