Maske Vinyl Cat

2,800 LEK

Pika kryesore në çdo festë fetish!
Maska gjysmë e kokës nga Black Level është bërë nga vinili i zi me shkëlqim. Maska e kokës është në një dizajn mace dhe ka veshë të vegjël dhe vrima të mëdha që janë në formën e syve të maces.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 28701181102 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Maskë gjysmë koke e bërë nga vinili
Në një dizajn mace me veshë të vegjël
Me vrima të mëdha në formën e syve të maces

Pika kryesore në çdo festë fetish!
Maska gjysmë e kokës nga Black Level është bërë nga vinili i zi me shkëlqim. Maska e kokës është në një dizajn mace dhe ka veshë të vegjël dhe vrima të mëdha që janë në formën e syve të maces.

100% poliester, veshje poliuretani.

Maske Vinyl Cat

2,800 LEK

Out of stock