Plug anal Rear Assets Rose S

2,000 LEK

Lodër anale e lehtë, e kromuar, e krijuar për emocione vizuale dhe sensuale. E bërë nga alumini i lehtë dhe me formë për depërtim të lehtë, kjo lodër anale e sigurt për trupin është e përshtatshme me të gjithë lubrifikantët.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 280989 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Lodër anale e lehtë, e kromuar, e krijuar për emocione vizuale dhe sensuale. E bërë nga alumini i lehtë dhe me formë për depërtim të lehtë, kjo lodër anale e sigurt për trupin është e përshtatshme me të gjithë lubrifikantët.

Prizë anale
Bërë nga alumini i lehtë
Dimensionet e produktit: 2,72 x 1,26 x 1,26 inç / 6,9 x 3,2 x 3,2 cm
Dimensionet e futshme: 1,77 x 1,06 inç / 4,5 x 2,7 cm