Lubrifikant Pjur Aqua 100Ml

2,540 LEK

Lubrifikant trupi me baze uji. Shume i pasuruar, pa permbajtje vajore, pa arome, kurues dhe per lekura te stresuara.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06177410000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lubrifikant trupi me baze uji. Shume i pasuruar, pa permbajtje vajore, pa arome, kurues dhe per lekura te stresuara. I testuar dermatologjikisht dhe toksikisht. Shishe 100ml.

Lubrifikant Pjur Aqua 100Ml

2,540 LEK

Out of stock