Mini Vibrator Rosy Gold

Mini Vibrator Rosy Gold

5,160 LEK

Ky mini vibrator nga Rosy Gold është aq kompakt sa  përshtatet në xhepin tuaj. Tani e tutje, gjithmonë keni lodrën tuaj të preferuar. Vibrator ka dhjetë cilësime dridhje dhe mund të operohet me butonin on / off. Mund të ngarkohet lehtësisht me kablloin e ngarkuar të përfshirë. Ekziston një pikë karikimi në fund të vibrator mini. Materiali ndjehet i qetë dhe pastrohet lehtë me pastruesin e lodrave.

Availability: ● Në gjendje SKU: RG008 Kategori: ,

Përshkrim

Ky mini vibrator nga Rosy Gold është aq kompakt sa  përshtatet në xhepin tuaj. Tani e tutje, gjithmonë keni lodrën tuaj të preferuar. Vibrator ka dhjetë cilësime dridhje dhe mund të operohet me butonin on / off. Mund të ngarkohet lehtësisht me kablloin e ngarkuar të përfshirë. Ekziston një pikë karikimi në fund të vibrator mini. Materiali ndjehet i qetë dhe pastrohet lehtë me pastruesin e lodrave.

You've just added this product to the cart: