Vibrator Gili G-Spot

8,900 LEK

Vibrator Gili G-Spot qëndron për kënaqësi të garantuar. Ky dridhës është i domosdoshëm në natën tuaj falë modelit realist dhe 10 cilësimeve të dridhjes. Vibrator Gili është i butë-i butë dhe i papërshkueshëm nga uji. Prandaj dridhësi mund të përdoret në dush ose në banjë. Ka drita LED me ngjyra në fund të vibrator që ndryshojnë ngjyrën sa herë që ndryshoni cilësimet e dridhjes. Ndizni dridhjet duke shtypur butonin on / off. Ekziston një buton më i madh nën këtë buton që mund të përdoret për të rregulluar cilësimet e dridhjes. Vibrator është i rimbushur me kabllo USB të përfshirë.

Availability: Në gjendje SKU: GVO004 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator Gili G-Spot qëndron për kënaqësi të garantuar. Ky dridhës është i domosdoshëm në natën tuaj falë modelit realist dhe 10 cilësimeve të dridhjes. Vibrator Gili është i butë-i butë dhe i papërshkueshëm nga uji. Prandaj dridhësi mund të përdoret në dush ose në banjë. Ka drita LED me ngjyra në fund të vibrator që ndryshojnë ngjyrën sa herë që ndryshoni cilësimet e dridhjes. Ndizni dridhjet duke shtypur butonin on / off. Ekziston një buton më i madh nën këtë buton që mund të përdoret për të rregulluar cilësimet e dridhjes. Vibrator është i rimbushur me kabllo USB të përfshirë.

Vibrator Gili G-Spot

8,900 LEK

In stock