Masturbator 2in1 Hummer Anus & Vagina

6,600 LEK

Double masturbator me hyrje anale & vaginale!
Me strukturë stimuluese brenda tunelit për ndjesi ekstra. Materiali ultra i butë dhe pamja e saj pothuajse reale ju lejon të mos ndjeni asnjë ndryshim midis masturbatorit dhe vaginës apo anusit të vërtetë. Mjafton të c’filetoni njërën nga kapakët dhe kënaquni. Mund ta hiqni lehtësisht nga mbajtësja për një pastrim më të mire. Forma e saj e fshehtë ju lejon privatësi dhe besim të plotë kudo që shkoni. Lubrifikant tester i përfshirë.

Availability: Në gjendje SKU: 05043430000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Double masturbator me hyrje anale & vaginale!
Me strukturë stimuluese brenda tunelit për ndjesi ekstra. Materiali ultra i butë dhe pamja e saj pothuajse reale ju lejon të mos ndjeni asnjë ndryshim midis masturbatorit dhe vaginës apo anusit të vërtetë. Mjafton të c’filetoni njërën nga kapakët dhe kënaquni. Mund ta hiqni lehtësisht nga mbajtësja për një pastrim më të mire. Forma e saj e fshehtë ju lejon privatësi dhe besim të plotë kudo që shkoni. Lubrifikant tester i përfshirë.

Gjatësia totale: 18 cm, diametër 3 cm (fleksibël).
Materiali: TPE, PET, ABS, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Masturbator 2in1 Hummer Anus & Vagina

6,600 LEK

In stock