Dildo Realistix Giant XL

6,500 LEK

Extra gjatësi për argëtim extra! Dildo ekstremisht e madhe dhe e rëndë realistix me një bazament poshtë dhe testikuj të guximshëm. Ka nje siperfaqe te vecante stimuluese me vena te fryra dhe venat e theksuara. Një stil i kualifikuar për një shumëllojshmëri të rasteve erotike. Gjatësia e plotë 35.5 cm, thellësia e futjes 26 cm, Ø 5-6.3 cm, pesha 1.33 kg. PVC.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05341450000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Extra gjatësi për argëtim extra! Dildo ekstremisht e madhe dhe e rëndë realistix me një bazament poshtë dhe testikuj të guximshëm. Ka nje siperfaqe te vecante stimuluese me vena te fryra dhe venat e theksuara. Një stil i kualifikuar për një shumëllojshmëri të rasteve erotike. Gjatësia e plotë 35.5 cm, thellësia e futjes 26 cm, Ø 5-6.3 cm, pesha 1.33 kg. PVC.

Dildo Realistix Giant XL

Dildo Realistix Giant XL

6,500 LEK

Out of stock