-30%

Strap-on Duo me vibrim

Çmimi origjinal qe: 8,500 LEK.Çmimi i tanishëm është: 5,950 LEK.

Mos e ndani vetëm shtratin, ndani edhe vibratorin! Strap-on dyfish kënaqësi për ciftet. Vibratori i trashë 9,7 cm shkon brenda personit që mban mbreh dhe pak vibranti i hollë 14,5 cm i gjatë futet në partnerin pasiv. Të dy vibratorët në formë penisi kanë 10 mënyra dhe mund të kontrollohen veçmas me telekomandë kabllorl. Të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni se kush është në kontroll! Ø 4 cm (vibrator i vogël) dhe Ø 3.3-4.2 cm (vibrator i madh). Përfshin një parzmore që mund të hiqet plotësisht (studs shtypit). Perimetri mund të rregullohet nga përafërsisht. 80-111 cm. Materiali: silikoni, lëkure.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05908350000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mos e ndani vetëm shtratin, ndani edhe vibratorin! Strap-on dyfish kënaqësi për ciftet. Vibratori i trashë 9,7 cm shkon brenda personit që mban mbreh dhe pak vibranti i hollë 14,5 cm i gjatë futet në partnerin pasiv. Të dy vibratorët në formë penisi kanë 10 mënyra dhe mund të kontrollohen veçmas me telekomandë kabllorl. Të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni se kush është në kontroll! Ø 4 cm (vibrator i vogël) dhe Ø 3.3-4.2 cm (vibrator i madh). Përfshin një parzmore që mund të hiqet plotësisht (studs shtypit). Perimetri mund të rregullohet nga përafërsisht. 80-111 cm. Materiali: silikoni, lëkure.

Strap-on Duo me vibrim

Strap-on Duo me vibrim

Çmimi origjinal qe: 8,500 LEK.Çmimi i tanishëm është: 5,950 LEK.

Out of stock