Dildo Realistix 9.5 inch with suction cup

7,000 LEK

Një kënaqësi e vërtetë! Dildo realistix e veshur me silikone dhe bërthama e dildos prej materiali i teknologjisë më të fundit të silikonit, Silexpan dhe një efekt kujtimi: kur dildo është shtrydhur ose i përkulur, ajo mbetet në këtë gjendje për një kohë të caktuar! Materiali gjithashtu reagon ndaj temperaturave të larta (bëhet e butë) dhe temperaturave të ulëta (bëhet më e vështirë). E përsosur për të gjitha llojet e dashurisë së egër! Me një bazament në pjesën e poshtme. Gjatësia e plotë 24.3 cm, thellësia e futjes 17.3 cm, Ø 4.5 cm. Silexpan me një shtresë silikoni.

Availability: Në gjendje SKU: 05349780000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Një kënaqësi e vërtetë! Dildo realistix e veshur me silikone dhe bërthama e dildos prej materiali i teknologjisë më të fundit të silikonit, Silexpan dhe një efekt kujtimi: kur dildo është shtrydhur ose i përkulur, ajo mbetet në këtë gjendje për një kohë të caktuar! Materiali gjithashtu reagon ndaj temperaturave të larta (bëhet e butë) dhe temperaturave të ulëta (bëhet më e vështirë). E përsosur për të gjitha llojet e dashurisë së egër! Me një bazament në pjesën e poshtme. Gjatësia e plotë 24.3 cm, thellësia e futjes 17.3 cm, Ø 4.5 cm. Silexpan me një shtresë silikoni.

Dildo Realistix 9.5 inch with suction cup

7,000 LEK

In stock