Dildo Dillio

4,500 LEK

Dildo realiste me një filxhan thithës Me vështrime dhe vena të theksuara I pajtueshëm me rrip Për joshje realiste! Dildo jashtëzakonisht realiste me glançe dhe damarë të theksuar. Gota thithëse bën të mundur kënaqësinë pa duar. Dildo madhështore është gjithashtu e përputhshme me rripa. Gjatësia e plotë 21,6 cm, gjatësia e futjes 18,5 cm, Ø 4,8 cm. PVC.

Availability: Në gjendje SKU: 05444340000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo realiste me një filxhan thithës Me vështrime dhe vena të theksuara I pajtueshëm me rrip Për joshje realiste! Dildo jashtëzakonisht realiste me glançe dhe damarë të theksuar. Gota thithëse bën të mundur kënaqësinë pa duar. Dildo madhështore është gjithashtu e përputhshme me rripa. Gjatësia e plotë 21,6 cm, gjatësia e futjes 18,5 cm, Ø 4,8 cm. PVC.

Dildo Dillio

4,500 LEK

In stock