-30%

Unaze Penisi Noje

4,620 LEK

Kreshtat e lëmuara të silikonit të Noje C1 dhe dridhjet e forta janë një shtesë e shijshme për kohën tuaj të lojës! Tekstet stimuluese do të sigurojnë ndjesi shtesë për një partner, ndërsa të dy do të shijojnë 10 funksionet e dridhjeve të thella. Një lodër perfekte për tu provuar në një mori pozicionesh! Vibël plumb ofron rimbushje magnetike USB dhe është e papërshkueshme nga spërkatja për pastrim të lehtë! Kjo vibe e gjithanshme mund të hiqet nga unaza edhe për përdorim solo. Unaza është bërë nga silikoni i kuruar nga platin, Plumbi i rimbushur është bërë nga plastika ABS. Noje C1 është i sigurt për trupin dhe pa ftalate. Akullore me penisikim të rimbushur. 10 funksione vibruese: 5 Shpejtësi + 5 modele unike. Pad butësisht shtyp lart kundër klitorit lehtë transmetimin e vibes. Vetëm sasia e duhur e tensionit. Qetë e qetë.

Availability: Në gjendje SKU: 331538 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kreshtat e lëmuara të silikonit të Noje C1 dhe dridhjet e forta janë një shtesë e shijshme për kohën tuaj të lojës! Tekstet stimuluese do të sigurojnë ndjesi shtesë për një partner, ndërsa të dy do të shijojnë 10 funksionet e dridhjeve të thella. Një lodër perfekte për tu provuar në një mori pozicionesh! Vibël plumb ofron rimbushje magnetike USB dhe është e papërshkueshme nga spërkatja për pastrim të lehtë! Kjo vibe e gjithanshme mund të hiqet nga unaza edhe për përdorim solo. Unaza është bërë nga silikoni i kuruar nga platin, Plumbi i rimbushur është bërë nga plastika ABS. Noje C1 është i sigurt për trupin dhe pa ftalate. Akullore me penisikim të rimbushur. 10 funksione vibruese: 5 Shpejtësi + 5 modele unike. Pad butësisht shtyp lart kundër klitorit lehtë transmetimin e vibes. Vetëm sasia e duhur e tensionit. Qetë e qetë.

Unaze Penisi Noje

4,620 LEK

In stock