Unaze penisi Double Cock Cage

2,800 LEK

Vibro-plumbi i gjatë 7,5 cm është i lëvizshëm dhe mund të përdoret veçmas në mënyrë që 7 ritmet e dridhjes të ndjehen edhe në pjesët e tjera të ndjeshme të trupit p.sh. thithka, glans ose klitoris. Ekzistojnë 7 ritme të dridhjeve të ndjeshme për të zgjedhur – nga dridhjet delikate deri tek ritmet pulsuese. Ø e unazave fleksibël: 4 dhe 4.5 cm. Materiali: silikoni. Përfshinë bateritë.

Availability: Në gjendje SKU: 05774050000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibro-plumbi i gjatë 7,5 cm është i lëvizshëm dhe mund të përdoret veçmas në mënyrë që 7 ritmet e dridhjes të ndjehen edhe në pjesët e tjera të ndjeshme të trupit p.sh. thithka, glans ose klitoris. Ekzistojnë 7 ritme të dridhjeve të ndjeshme për të zgjedhur – nga dridhjet delikate deri tek ritmet pulsuese. Ø e unazave fleksibël: 4 dhe 4.5 cm. Materiali: silikoni. Përfshinë bateritë.

Unaze penisi Double Cock Cage

2,800 LEK

In stock