-30%

Plug anal argjendi me gurë

2,240 LEK

Ky plug mahnitëse e lëmuar anale e aluminit përmban një kristal të bukur të madh. Formuar me një majë të butë, trup të lëmuar llambë dhe qafë të hollë, futja dhe veshja e lodrës tuaj është e lehtë. Alumini është i përgjegjshëm ndaj temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë në prekje, por lehtësisht do të nxehet deri në temperaturën e përsosur. Ngrohni ose ftoheni në ujë të ngrohtë ose frigorifer për ndjesi shtesë!

Availability: Vjen së shpejti SKU: ET125CLR Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky plug mahnitëse e lëmuar anale e aluminit përmban një kristal të bukur të madh. Formuar me një majë të butë, trup të lëmuar llambë dhe qafë të hollë, futja dhe veshja e lodrës tuaj është e lehtë. Alumini është i përgjegjshëm ndaj temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë në prekje, por lehtësisht do të nxehet deri në temperaturën e përsosur. Ngrohni ose ftoheni në ujë të ngrohtë ose frigorifer për ndjesi shtesë!

Plug anal argjendi me gurë

2,240 LEK

Out of stock