Strap-on Begginers

5,500 LEK

E përsosur për kunjat dhe fillestarët anal – parzmore me shirita të lëvizshëm. Isshtë një dildo e butë që ngushtohet deri në fund. Dildo ka një filxhan thithës që do të thotë se mund të përdoret më vete dhe është perfekt për përdorim pa duar. Dildo mund të ngjitet në parzmore me të vërtetë shpejt për shkak të unazës në parzmore. Unaza do të thotë gjithashtu që çdo dildo / vibrator me një filxhan thithës mund të ngjitet në parzmore. Parzmore me rrip mund të rregullohet për një përshtatje jo-shqip. Dildo 12,6 cm e gjatë, gjatësia e futjes 10,6 cm, Ø 3,5 cm. TPR, najloni, ABS, silikoni.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05390310000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

E përsosur për kunjat dhe fillestarët anal – parzmore me shirita të lëvizshëm. Isshtë një dildo e butë që ngushtohet deri në fund. Dildo ka një filxhan thithës që do të thotë se mund të përdoret më vete dhe është perfekt për përdorim pa duar. Dildo mund të ngjitet në parzmore me të vërtetë shpejt për shkak të unazës në parzmore. Unaza do të thotë gjithashtu që çdo dildo / vibrator me një filxhan thithës mund të ngjitet në parzmore. Parzmore me rrip mund të rregullohet për një përshtatje jo-shqip. Dildo 12,6 cm e gjatë, gjatësia e futjes 10,6 cm, Ø 3,5 cm. TPR, najloni, ABS, silikoni.

Strap-on Begginers

5,500 LEK

Out of stock