Unaze penisi Rebel

1,600 LEK

Për ndjenja të pakrahasueshme dhe zgjim të shtrirjes së topit! Rrip topi në një pamje lëkure mashkullore me një unazë D për pesha (nuk përfshihen) ose një zinxhir (nuk përfshihet). Mbërtheckat e shtypit e bëjnë të lehtë vendosjen, ngritjen dhe rregullimin për një përshtatje perfekte. 5 cm e gjerë, Ø 3.5 cm / 4.5 cm. Pesha 16 g. UP, metal.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05383960000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për ndjenja të pakrahasueshme dhe zgjim të shtrirjes së topit! Rrip topi në një pamje lëkure mashkullore me një unazë D për pesha (nuk përfshihen) ose një zinxhir (nuk përfshihet). Mbërtheckat e shtypit e bëjnë të lehtë vendosjen, ngritjen dhe rregullimin për një përshtatje perfekte. 5 cm e gjerë, Ø 3.5 cm / 4.5 cm. Pesha 16 g. UP, metal.

Unaze penisi Rebel

1,600 LEK

Out of stock