Dildo King Cock 8”

6,200 LEK

Në mënyrë të papërballueshme realiste! Kjo dildo kafe e çelët është në një formë reale penisi dhe ka glans të fryrë dhe vena të theksuara. Forma e saj e lakuar do të thotë që mund të sigurojë stimulim spot-on për vendin tuaj të kënaqësisë. Gota e fortë thithëse do të thotë që ngjitet e sigurt në sipërfaqe në mënyrë që të mund ta ngasni me egërsi. Një këshillë e vogël për kënaqësinë: mund ta bashkëngjitni këtë dildo në një parzmore me rrip, sepse kjo lodër e zbukuruar është e pajtueshme me pajimet e lidhura! Gjatësia e plotë 21.5 cm, gjatësia e futjes 20.3 cm, Ø 4.6 cm. PVC.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05327460000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Në mënyrë të papërballueshme realiste! Kjo dildo kafe e çelët është në një formë reale penisi dhe ka glans të fryrë dhe vena të theksuara. Forma e saj e lakuar do të thotë që mund të sigurojë stimulim spot-on për vendin tuaj të kënaqësisë. Gota e fortë thithëse do të thotë që ngjitet e sigurt në sipërfaqe në mënyrë që të mund ta ngasni me egërsi. Një këshillë e vogël për kënaqësinë: mund ta bashkëngjitni këtë dildo në një parzmore me rrip, sepse kjo lodër e zbukuruar është e pajtueshme me pajimet e lidhura! Gjatësia e plotë 21.5 cm, gjatësia e futjes 20.3 cm, Ø 4.6 cm. PVC.

Dildo King Cock 8”

6,200 LEK

Out of stock