Strap -on Dildo

8,900 LEK

Gëzoni një përvojë mahnitëse të fiksimit me këtë dildo të butë silikoni dhe parzmore që përputhen! Kjo dildo duket realiste dhe me madhësi 19.5 cm, është perfekte. Ajo gjithashtu përmban një kupë thithëse në pjesën e poshtme, kështu që ju keni mundësinë të shijoni kënaqësi pa duar. Madeshtë bërë nga silikoni i butë dhe ka një ndjesi natyrore. Seti përfshin 2 unaza silikoni kështu që mund ta ndryshoni me dildo me madhësi të ndryshme. Parzmore e rregullueshme është bërë nga materiali i qëndrueshëm i UP. Parzmore do ta mbajë dildon në mënyrë të vendosur, kështu që partneri juaj mund të shijojë depërtim të mahnitshëm dhe natyral. Përdorni lubrifikant me bazë uji për një përvojë më të rehatshme. Pastroni lodrën tuaj plotësisht pas përdorimit me ujë të vakët dhe një pastrues lodrash ose sapun të butë, antibakterial. Thani atë me një leckë pa garzë dhe ruajeni në një vend pa pluhur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: AG425 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Gëzoni një përvojë mahnitëse të fiksimit me këtë dildo të butë silikoni dhe parzmore që përputhen! Kjo dildo duket realiste dhe me madhësi 19.5 cm, është perfekte. Ajo gjithashtu përmban një kupë thithëse në pjesën e poshtme, kështu që ju keni mundësinë të shijoni kënaqësi pa duar. Madeshtë bërë nga silikoni i butë dhe ka një ndjesi natyrore. Seti përfshin 2 unaza silikoni kështu që mund ta ndryshoni me dildo me madhësi të ndryshme. Parzmore e rregullueshme është bërë nga materiali i qëndrueshëm i UP. Parzmore do ta mbajë dildon në mënyrë të vendosur, kështu që partneri juaj mund të shijojë depërtim të mahnitshëm dhe natyral. Përdorni lubrifikant me bazë uji për një përvojë më të rehatshme. Pastroni lodrën tuaj plotësisht pas përdorimit me ujë të vakët dhe një pastrues lodrash ose sapun të butë, antibakterial. Thani atë me një leckë pa garzë dhe ruajeni në një vend pa pluhur.

Strap -on Dildo

8,900 LEK

Out of stock