Unazë Penisi Double Cock Loop

1,700 LEK

I jep atij ereksione të forta, stimulon testikujt dhe mund të zgjasë qëndrueshmërinë e tij!
Laku ndahet në dysh nga një perlë transparente në mënyrë që të mund të vendoset mbi penis dhe testikujt. Ekziston një rrëshqitës i lëvizshëm për të rregulluar individualisht diametrin në madhësinë e penisit. Në këtë mënyrë ju mund të rregulloni intensitetin e efektit që kufizon rrjedhën e gjakut në përputhje me dëshirat tuaja personale. Përshtatje e përsosur, e rehatshme për t’u veshur dhe erections e vështirë të gjitha në një!
Gjatësia e plotë 38 cm, trashësia 0.4 cm.
Materiali: silikoni, ABS, poliamidi.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05146750000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

I jep atij ereksione të forta, stimulon testikujt dhe mund të zgjasë qëndrueshmërinë e tij!
Laku ndahet në dysh nga një perlë transparente në mënyrë që të mund të vendoset mbi penis dhe testikujt. Ekziston një rrëshqitës i lëvizshëm për të rregulluar individualisht diametrin në madhësinë e penisit. Në këtë mënyrë ju mund të rregulloni intensitetin e efektit që kufizon rrjedhën e gjakut në përputhje me dëshirat tuaja personale. Përshtatje e përsosur, e rehatshme për t’u veshur dhe erections e vështirë të gjitha në një!
Gjatësia e plotë 38 cm, trashësia 0.4 cm.
Materiali: silikoni, ABS, poliamidi.

Unazë Penisi Double Cock Loop

1,700 LEK

Out of stock