Dildo Europian Lover

3,800 LEK

Mesatarja optimale!
Kjo dildo me ngjyrë të lëkurës, fleksibël, në formë penisi, është thjesht në pritje të ju tregojë disa dashuri: me kokën e theksuar, boshtin e venave dhe testikuj mbresëlënës, nuk lë asgjë për të dëshiruar. Për më tepër, kupa e thithjes në dildo e bën të sigurt që t’i rezistojë dridhjeve të tua më të këqija të kënaqësisë …
Gjatësia totale 20 cm, Ø 3.9 cm. Materiali: TPE.

Availability: Në gjendje SKU: 05241580000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mesatarja optimale!
Kjo dildo me ngjyrë të lëkurës, fleksibël, në formë penisi, është thjesht në pritje të ju tregojë disa dashuri: me kokën e theksuar, boshtin e venave dhe testikuj mbresëlënës, nuk lë asgjë për të dëshiruar. Për më tepër, kupa e thithjes në dildo e bën të sigurt që t’i rezistojë dridhjeve të tua më të këqija të kënaqësisë …
Gjatësia totale 20 cm, Ø 3.9 cm. Materiali: TPE.

Dildo Europian Lover

3,800 LEK

In stock