Masturbator Rebel

13,600 LEK

Për argëtim të përsosur solo dhe kujdes optimal të penisit! Set premium për HIM me 4 produkte kryesore: – Masturbator rebel Me dridhje (7 mënyra), funksionin e nxehtësisë (deri në 40 ° C) dhe funksionin lart e poshtë (7 shpejtësi). Rimbushëse – përfshirë kabllon e penisikimit USB. Gjatësia e plotë 20 cm, thellësia e futjes 7 cm, Ø 4 cm. Silikoni, PU, ​​ABS.

Availability: Në gjendje SKU: 05930870000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për argëtim të përsosur solo dhe kujdes optimal të penisit! Set premium për HIM me 4 produkte kryesore: – Masturbator rebel Me dridhje (7 mënyra), funksionin e nxehtësisë (deri në 40 ° C) dhe funksionin lart e poshtë (7 shpejtësi). Rimbushëse – përfshirë kabllon e penisikimit USB. Gjatësia e plotë 20 cm, thellësia e futjes 7 cm, Ø 4 cm. Silikoni, PU, ​​ABS.

Masturbator Rebel

13,600 LEK

In stock