Dildo King Cock 6 inch

5,600 LEK

Dildo natyrale shumë realiste me glançe, vena dhe testikuj të theksuar. Gota thithëse mundëson kënaqësinë e ngasjes pa duar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05424070000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo natyrale shumë realiste me glançe, vena dhe testikuj të theksuar. Gota thithëse mundëson kënaqësinë e ngasjes pa duar.

Dildo King Cock 6 inch

5,600 LEK

Out of stock