Plug anal Black Rose

Plug anal Black Rose

2,010 LEK

Black Rose është një prizë perfekte prapanicë për fillestarët. Lodra me ngjyrë argjendi është zbukuruar me një trëndafil të bukur të zi në fund. Priza është e lehtë dhe do të qëndrojë në vend gjatë përdorimit. Priza e prapanicës mund të ndjehet e ftohtë, por mund ta ngrohni me ujë të ngrohtë për një ndjesi të këndshme! Spina e butë metalike është e lehtë për tu pastruar pas përdorimit me ujë të vakët dhe pastrues lodrash.

SKU: AF635-Small Categories: , ,

Description

Black Rose është një prizë perfekte prapanicë për fillestarët. Lodra me ngjyrë argjendi është zbukuruar me një trëndafil të bukur të zi në fund. Priza është e lehtë dhe do të qëndrojë në vend gjatë përdorimit. Priza e prapanicës mund të ndjehet e ftohtë, por mund ta ngrohni me ujë të ngrohtë për një ndjesi të këndshme! Spina e butë metalike është e lehtë për tu pastruar pas përdorimit me ujë të vakët dhe pastrues lodrash.

You've just added this product to the cart: