Masturbator Chloe Moor

Masturbator Chloe Moor

2,190 LEK

Chloe Moor Masturbator i kthen dëshirat tuaja në realitet dhe është gjithmonë aty për ju. Ky model realist ka një ndjenjë të butë të butë dhe realiste. Brendësia është projektuar me një strukturë stimuluese e cila shton atë nivel shtesë të stimulimit. Materiali përkulet dhe lëviz lehtë në ritmin tuaj gjatë depërtimit. Masurbatori është i lehtë për tu pastruar më pas.

SKU: FWB004 Categories: , ,

Description

Chloe Moor Masturbator i kthen dëshirat tuaja në realitet dhe është gjithmonë aty për ju. Ky model realist ka një ndjenjë të butë të butë dhe realiste. Brendësia është projektuar me një strukturë stimuluese e cila shton atë nivel shtesë të stimulimit. Materiali përkulet dhe lëviz lehtë në ritmin tuaj gjatë depërtimit. Masurbatori është i lehtë për tu pastruar më pas.

You've just added this product to the cart: