Dildo Medical Silicone

5,860 LEK

Dildo emocionuese, realiste, natyrore, 20 cm Me glans të fryrë, venat e theksuara dhe testikujt. Bërthamë e fortë, fleksibël dhe sipërfaqe e jashtme e butë Me një filxhan praktik thithjeje.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05266810000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo emocionuese, realiste, natyrore, 20 cm Me glans të fryrë, venat e theksuara dhe testikujt. Bërthamë e fortë, fleksibël dhe sipërfaqe e jashtme e butë Me një filxhan praktik thithjeje.

Dildo Medical Silicone

5,860 LEK

In stock