Needle WHEEL

2,080 LEK

Rrota gjilpërash ROOKIE • dizajni ergonomik • Rrota e gjilpërës prej aliazhit metalik • Stimulon ,ngacmon dhe eksiton njerëzit • Krijon një larmi sensacionesh me dallime të lehta në presion •

Availability: Vjen së shpejti SKU: 700000256387 Kategori:

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Rrota gjilpërash ROOKIE • dizajni ergonomik • Rrota e gjilpërës prej aliazhit metalik • Stimulon ,ngacmon dhe eksiton njerëzit • Krijon një larmi sensacionesh me dallime të lehta në presion •

Needle WHEEL

2,080 LEK

In stock