Toy Set Lust Glider

3,690 LEK

Kompleti i prizave anale përfshin 3 priza të ndryshme në një dizajn shumë imagjinativ dhe ergonomik. Materiali: silikoni, i butë, fleksibël, pa erë, i papërshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtë. Gjatësia totale e vogël: përafërsisht. 7.00 cm (2.75 inç), Ø përafërsisht. max. 2.80 cm (1.10 inç) Gjatësia e mesme totale: përafërsisht. 8,10 cm (3,19 inç), Ø përafërsisht. max. 3.50 cm (1.38 inç) Gjatësia totale e madhe: përafërsisht. 9.54 cm (3.76 inç), Ø përafërsisht. max. 4.22 cm (1.66 inç)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 650000011401 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kompleti i prizave anale përfshin 3 priza të ndryshme në një dizajn shumë imagjinativ dhe ergonomik. Materiali: silikoni, i butë, fleksibël, pa erë, i papërshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtë. Gjatësia totale e vogël: përafërsisht. 7.00 cm (2.75 inç), Ø përafërsisht. max. 2.80 cm (1.10 inç) Gjatësia e mesme totale: përafërsisht. 8,10 cm (3,19 inç), Ø përafërsisht. max. 3.50 cm (1.38 inç) Gjatësia totale e madhe: përafërsisht. 9.54 cm (3.76 inç), Ø përafërsisht. max. 4.22 cm (1.66 inç)

Toy Set Lust Glider

3,690 LEK

Out of stock