Dildo Minds of Love

9,860 LEK

Kjo dildo është shumë e ndjeshme, me glanset e saj të theksuar, scrotum me teksturë dhe bosht të venitur, do t’ju japë një ndjenjë ultra-realiste kur luani. Kupa e fuqishme e saj e thithjes siguron ngjitje të mirë, madje edhe në sipërfaqe të rrëshqitshme. Materiali: silikon, një sipërfaqe jashtëzakonisht e butë me një thelb të fortë (duke i dhënë asaj një ndjenjë shumë të afërt me atë të një penisi të vërtetë), pa erë, jo poroze, i lehtë për tu pastruar, higjenik dhe i papërshkueshëm nga uji. Gjatësia e futshme: përafërsisht. 16.00 cm. Këshillë 4.00 cm: për të ndihmuar futjen e lodrës në mënyrë të qetë, përdorni një lubrifikant me bazë uji .

Availability: Vjen së shpejti SKU: 600000009801 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo dildo është shumë e ndjeshme, me glanset e saj të theksuar, scrotum me teksturë dhe bosht të venitur, do t’ju japë një ndjenjë ultra-realiste kur luani. Kupa e fuqishme e saj e thithjes siguron ngjitje të mirë, madje edhe në sipërfaqe të rrëshqitshme. Materiali: silikon, një sipërfaqe jashtëzakonisht e butë me një thelb të fortë (duke i dhënë asaj një ndjenjë shumë të afërt me atë të një penisi të vërtetë), pa erë, jo poroze, i lehtë për tu pastruar, higjenik dhe i papërshkueshëm nga uji. Gjatësia e futshme: përafërsisht. 16.00 cm. Këshillë 4.00 cm: për të ndihmuar futjen e lodrës në mënyrë të qetë, përdorni një lubrifikant me bazë uji .

Dildo Minds of Love

9,860 LEK

Out of stock