Lubrifikant anal Pjur

3,200 LEK

Lubrifikant me bazë uji me një efekt rrëshqitës të rehatshëm që është posaçërisht për seksin anal më të ashpër. Shtimi i hialuronanit të vlefshëm, i cili bie në sy për shkak të vetive të tij thithëse të ujit, formon jastëkë të vegjël uji që ndihmojnë në efektin e lubrifikimit. Pa shije, pa erë, të sigurt për t’u përdorur me prezervativë dhe jo ngjitës.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06501450000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lubrifikant me bazë uji me një efekt rrëshqitës të rehatshëm që është posaçërisht për seksin anal më të ashpër. Shtimi i hialuronanit të vlefshëm, i cili bie në sy për shkak të vetive të tij thithëse të ujit, formon jastëkë të vegjël uji që ndihmojnë në efektin e lubrifikimit. Pa shije, pa erë, të sigurt për t’u përdorur me prezervativë dhe jo ngjitës.

Lubrifikant anal Pjur

3,200 LEK

Out of stock