Lubrifikant anal INTT

Lubrifikant anal INTT

1,620 LEK

Lubrifikant me bazë uji me aromë karamele pambuku. Përbërja e tij është e natyrshme, nuk dëmton prezervativin dhe mund të përdoret çdo ditë gjatë marrëdhënieve seksuale ose me lodra seksi.

Availability: ● Në gjendje SKU: LU0002 Kategori: ,

Përshkrim

Lubrifikant me bazë uji me aromë karamele pambuku. Përbërja e tij është e natyrshme, nuk dëmton prezervativin dhe mund të përdoret çdo ditë gjatë marrëdhënieve seksuale ose me lodra seksi.

You've just added this product to the cart: