Prezervative Durex Surprise ME

4,000 LEK

Kjo paketë ekonomike përmban 22 prezervativë Durex në cilësinë më të mirë të njohur të Durex. Ekzistojnë katër lloje të mrekullueshme dhe të ndryshme të prezervativëve – 7 x Thub Feel Feel Extra, 5x Dotted / Grooved, 5x Aromë Luleshtrydhe, 5x Lubrifikim shtesë Grooved. E përkryer për njerëzit që gëzojnë shumëllojshmëri dhe nuk mund të thonë jo për një surprizë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 04109930000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo paketë ekonomike përmban 22 prezervativë Durex në cilësinë më të mirë të njohur të Durex. Ekzistojnë katër lloje të mrekullueshme dhe të ndryshme të prezervativëve – 7 x Thub Feel Feel Extra, 5x Dotted / Grooved, 5x Aromë Luleshtrydhe, 5x Lubrifikim shtesë Grooved. E përkryer për njerëzit që gëzojnë shumëllojshmëri dhe nuk mund të thonë jo për një surprizë.

Prezervative Durex Surprise ME

4,000 LEK

Out of stock