Vibrator Vibes of Love Heating

11,200 LEK

Heating Thrust Machine është një vibrator i dyfishtë shtytës me 9 ritme vibrimi në trupin kryesor dhe 9 në stimuluesin klitoral, plus 9 shpejtësi shtytje! Ky vibrator nga koleksioni Vibes of Love përmban gjithashtu një funksion nxehjeje

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21996 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Heating Thrust Machine është një vibrator i dyfishtë shtytës me 9 ritme vibrimi në trupin kryesor dhe 9 në stimuluesin klitoral, plus 9 shpejtësi shtytje! Ky vibrator nga koleksioni Vibes of Love përmban gjithashtu një funksion nxehjeje: pjesa e sipërme nxehet deri në temperaturën e trupit sapo të ndizen dridhjet. Dridhjet mund të aktivizohen të gjitha në mënyrë të pavarur. Vibratori duo Heating Thrust Machine është IPX7 i papërshkueshëm nga uji dhe i rikarikueshëm me kabllon magnetike USB të përfshirë. Niveli i zhurmës < 50 dbs. Bërë nga silikoni i klasës mjekësore dhe ABS, i sigurt për trupin.

Vibrator Duo
Funksioni i ngrohjes (maksimumi 42°C)
9 Dridhjet në trupin kryesor
9 Dridhjet në stimuluesin e klitorit
9 Shpejtësitë e shtytjes
Dridhjet mund të operohen në mënyrë të pavarur
I papërshkueshëm nga uji IPX7
I rikarikueshëm, i përfshirë me kabllo USB
Koha e karikimit 3 orë
Koha e përdorimit 1.5 orë
Zhurma < 50 dbs
Bërë nga silikoni i klasës mjekësore dhe ABS
Përmasat: ·21,4 x 6,7 x 3,7 cm