Vibrator Sync2 WeVibe

25,100 LEK

E përkryer për stimulimin e çiftit!
Vibratori Sync2 i çiftit në formë C nga We-Vibe ofron kënaqësi gjatë seksit me 10 mënyra dridhjesh në 10 shpejtësi të ndryshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 54012750000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator i çiftit – version i ri i përditësuar
10 mënyra dridhjesh në 10 shpejtësi
Telekomandë e re
Gjithashtu i kontrollueshëm nëpërmjet aplikacionit We-Connect
Mënyrat e personalizueshme të dridhjeve
Dridhja e sinkronizuar me muzikën
Afërsia seksuale në distancë
Përfshirë funksionin e zërit, të bisedës dhe video
I papërshkueshëm nga uji
Fleksibël dhe i përkulshëm – përshtatet në mënyrë të përkryer për të dy përdoruesit
Silikoni i mëndafshtë
I rikarikueshëm – kabllo magnetike USB e përfshirë

E përkryer për stimulimin e çiftit!
Vibratori Sync2 i çiftit në formë C nga We-Vibe ofron kënaqësi gjatë seksit me 10 mënyra dridhjesh në 10 shpejtësi të ndryshme. Dizajni i rishikuar përmban një krah stimulues më të madh që arrin pikën G edhe më mirë dhe ofron kënaqësi edhe më intensive. Vibrator silikoni fleksibël, i butë në mëndafsh, përshtatet në mënyrë të përkryer me trupat dhe lëvizjet.

Telekomanda mori gjithashtu një përditësim, duke e bërë kontrollin e vibratorit edhe më të përshtatshëm dhe të lehtë. Sigurisht, Sync2 është i pajtueshëm me aplikacionin We-Connect për IOS dhe Android nëpërmjet Bluetooth. Këtu përdoruesit mund të krijojnë programet e tyre individuale të stimulimit dhe të kontrollojnë dridhjet me lehtësi nëpërmjet smartfonit të tyre. Dridhjet në ritmin e muzikës janë gjithashtu të mundshme. Ne-Connect gjithashtu lejon afrimin seksual në distancë. Funksionet shtesë të zërit, bisedës dhe video janë gjithashtu të integruara në aplikacion. Falë të qenit i papërshkueshëm nga uji, argëtimi mund të bëhet kudo.

I rikarikueshëm – kabllo magnetike USB e përfshirë.
Përfshihet gjithashtu një çantë magazinimi me një pamje të re.

7,8 cm x 5,3 cm x 3,1 cm.
Silikoni.

Vibrator Sync2 WeVibe

25,100 LEK

In stock