Vibrator Prostate

5,700 LEK

Ky vibrator i zi me një majë të zbukuruar, të lakuar ofron stimulim të mahnitshëm në kanalin e kënaqësisë anale. 7 mënyrat e ndryshme mund të kontrollohen lehtësisht me shtypjen e një butoni, ndërsa boshti me onde dhe pikat sigurojnë stimulim shtesë dhe intensiv pikërisht në pikën P!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05973840000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator i zi me një majë të zbukuruar, të lakuar ofron stimulim të mahnitshëm në kanalin e kënaqësisë anale. 7 mënyrat e ndryshme mund të kontrollohen lehtësisht me shtypjen e një butoni, ndërsa boshti me onde dhe pikat sigurojnë stimulim shtesë dhe intensiv pikërisht në pikën P!

Vibrator Prostate

5,700 LEK

Out of stock