Pompe Penisi Bang Bang Blue

3,900 LEK

Argëtimi është i garantuar me këtë pompë. Vlera për para por e besueshme – kjo pompë siguron që pasuria më e mirë të jetë gjithmonë e vështirë kur duhet. Mbërthimi i gërshërëve do të thotë që pompa është e sigurt dhe e lehtë për tu përdorur, dhe gjithashtu krijon edhe më shumë presion. Valvula e daljes në kapjen e gërshërëve do të thotë që është e sigurt të përdoret edhe kur ka shumë presion ose vakumi duhet të lirohet në mënyrë të qetë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05369890000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Argëtimi është i garantuar me këtë pompë. Vlera për para por e besueshme – kjo pompë siguron që pasuria më e mirë të jetë gjithmonë e vështirë kur duhet. Mbërthimi i gërshërëve do të thotë që pompa është e sigurt dhe e lehtë për tu përdorur, dhe gjithashtu krijon edhe më shumë presion. Valvula e daljes në kapjen e gërshërëve do të thotë që është e sigurt të përdoret edhe kur ka shumë presion ose vakumi duhet të lirohet në mënyrë të qetë.

Pompe Penisi Bang Bang Blue

3,900 LEK

Out of stock