Vibrator Prestige Natasha

7,500 LEK

Vibratori Natasha nga koleksioni Prestige nga Dream Toys është një vibrator i zi me një buton elegant në formë xhevahiri dhe një kokë mjaft të madhe, fleksibël. Pjesa e ngushtë në mes është paksa fleksibël. Motori i fuqishëm ofron 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi. Vibratori Natasha mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë. Isshtë bërë nga silikoni i butë i ngurtë dhe ABS, i papërshkueshëm nga uji IPX7 dhe i sigurt për trupin, pa ftalate dhe pa lateks. Funksionimi mund të bëhet me një buton të vetëm prekës në bazën e vibratorit që ndizet me dritë blu LED kur aktivizohet. Koleksioni Prestigj: Lodra të zeza silikoni, të pajisura me butona elegant në formë xhevahiri në një unazë me ngjyrë ari dhe një paketim që përputhet me shtypje ari dhe mermer. Vibrator Natasha, pjesë e ngushtë fleksibël në mes, maja e madhe 1 Motor i fuqishëm 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi Buton i lehtë me një prekje me dritë blu LED Përfshihet kabllo USB e rimbushshme, magnetike Bërë nga silikoni i butë dhe ABS I papërshkueshëm nga uji IPX7 Përmasat: 20,0 cm gjatësi, 3,7 cm diametër

Availability: Në gjëndje SKU: 21730 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibratori Natasha nga koleksioni Prestige nga Dream Toys është një vibrator i zi me një buton elegant në formë xhevahiri dhe një kokë mjaft të madhe, fleksibël. Pjesa e ngushtë në mes është paksa fleksibël. Motori i fuqishëm ofron 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi. Vibratori Natasha mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë. Isshtë bërë nga silikoni i butë i ngurtë dhe ABS, i papërshkueshëm nga uji IPX7 dhe i sigurt për trupin, pa ftalate dhe pa lateks. Funksionimi mund të bëhet me një buton të vetëm prekës në bazën e vibratorit që ndizet me dritë blu LED kur aktivizohet. Koleksioni Prestigj: Lodra të zeza silikoni, të pajisura me butona elegant në formë xhevahiri në një unazë me ngjyrë ari dhe një paketim që përputhet me shtypje ari dhe mermer. Vibrator Natasha, pjesë e ngushtë fleksibël në mes, maja e madhe 1 Motor i fuqishëm 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi Buton i lehtë me një prekje me dritë blu LED Përfshihet kabllo USB e rimbushshme, magnetike Bërë nga silikoni i butë dhe ABS I papërshkueshëm nga uji IPX7 Përmasat: 20,0 cm gjatësi, 3,7 cm diametër